Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση – 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας

Σάββατο, 21/02 19:30
Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

Τα αποκριάτικα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, ξεκινώντας στις 19.30 από την διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας, θα παρελάσουν χορεύοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς. Η παρέλαση θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία όπου το γλέντι θα συνεχιστεί μ’ ένα ξέφρενο πάρτι. Μουσική επένδυση από τον Δημήτρη Αργυρίου και Δημήτρη Έμπορο. Ένα project που κινείται σε latin και σύγχρονους χορευτικούς ρυθμούς.
Βραβεύσεις
Ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης βραβεύουν με απόφαση της επιτροπής τον Σύλλογο “Κρητών Φοιτητών «Ο Ψηλορείτης»” για την καλύτερη οργάνωση του και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Κατασκηνωτές” για την καλύτερη στολή συμμετοχής τους, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2014.
Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης – Εργαστήρι Salsa Latin
Παρουσίαση Grabd Rueda de Casino
Αμέσως μετά την βραδινή καρναβαλική παρέλαση, το Εργαστήρι Salsa Latin της ΦΕΞ, σας καθοδηγεί στα βήματα των latin χορών.
Οι δάσκαλοί μας μαζί με τους μαθητές τους επαναλαμβάνουν τα βήματα της Grand Rueda που χάρισε στη χώρα μας το ρεκόρ γκίνες, την 1η Ιουνίου 2014 και…σας εισάγουν στο πνεύμα του καρναβαλιού, με ομαδικά latin, χορευτικά τραγούδια, απλές κινήσεις και πολύ κέφι.

Επόμενη Ανάρτηση

Έναρξη ΘΛΕ 2015 από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο – Η μεγάλη γιορτή της Λαογραφίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …