ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 11 Σεπτεμβρίου 2017
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Διοικητηρίου 1Α
Ταχ. Κώδικας: 67133 Ξάνθη
Τηλέφωνο: 2541073640
e-mail: eventskpdx@gmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για 27η χρονιά οι Γιορτές Παλιάς Ξάνθης ανέδειξαν την πολιτιστική μας κληρονομιά καθώς και την αγάπη των συμπολιτών μας για την πόλη, την ιστορία της, τον παρόν της και το μέλλον της.

Με τη λήξη των εκδηλώσεων του θεσμού, που και φέτος στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ολόψυχα όλους όσους συνέβαλλαν στη φετινή επιτυχία και τη συνεχή βελτίωση των Γιορτών.

Τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης για την υπομονή και κατανόησή τους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που και φέτος όπως κάθε χρόνο αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη του θεσμού, τους συμπολίτες μας που με την δυναμική τους παρουσία ενίσχυσαν την προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλλουμε, καθώς και  τους χιλιάδες επισκέπτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ευχαριστούμε: την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για την υποστήριξή της, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό –  Τμήμα  Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών, τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και τέλος τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας για την ανιδιοτελή και πολύπλευρη στήριξη των Γιορτών.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς των εκδηλώσεων την OTE και Cosmote A.E και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Ο Πρόεδρος

του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

 

Πασχάλης Λύρατζης
img-stories_el-393-w320

 

 

 

 

                                                                                                
Προηγούμενη Ανάρτηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Επόμενη Ανάρτηση

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …