ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ (MUSΙCΟΥΛΙΟΣ) 2017

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, το Δίκτυο λόγου και πράξης και το Μουσικό Εργαστήριο του Άγγελου Μουρβάτη, διοργανώνουν το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, συντροφιά με την πανσέληνο, διήμερο έκφρασης και δημιουργίας με τίτλο, «Μουσικός Ιούλιος 2017 (MusΙcούλιος)».

Και φέτος θα δοθεί βήμα και φωνή σε Θρακιώτες καλλιτέχνες και δημιουργούς ανεξαρτήτου ηλικίας (μουσικοί, στιχουργοί), να παρουσιάσουν στο κοινό τις συνθέσεις, και τις μελωδίες τους.

Με αυτό τον τρόπο οι διοργανωτές προσπαθούν να αντλήσουν όλο αυτό το υγιές καλλιτεχνικό αποθεματικό της πόλης φιλοδοξώντας να δημιουργήσουν ένα θεσμό στα Θρακικά δρώμενα κάθε πανσέληνο του Ιουλίου.

Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε πως οι δημιουργοί και τα έργα τους θα γίνουν γνωστά στο κοινό της περιοχής μας, θα τύχουν της αναγνωρισιμότητας που τους αξίζει και θα ανοιχθούν μπροστά τους νέοι ορίζοντες για να συνεχίσουν την σταδιοδρομία τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 8 Ιουλίου

  1. Fifth Dimension
  2. Bskar & Χάρης Παπαδάκης
  3. Diek Vérité Nue & ΡΑΖΑΝ
  4. Μωβ Όνειρα
  5. Relate Dance Show (Underhill West & Ζωή Χατζηευαγγέλου)

Κυριακή 9 Ιουλίου

  1. Stardust
  2. Εντέχνως
  3. Βόρειες Νότες
  4. Ρωμυλία Μουρβάτη

Ειδική συμμετοχή οι Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή.

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο, του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Ώρα έναρξης και τις δύο μέρες 8:30΄ το απόγευμα.

flyer-01       flyer-02

 

 

 

Προηγούμενη Ανάρτηση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 03/07/2017

Επόμενη Ανάρτηση

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …