ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

κάτοικοι  αλλά και φίλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Η πόλη μας η Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα και αρώματα ή μάλλον η πόλη με τα δικά της μοναδικά χρώματα και δρώμενα, η πλουμιστή κυρά της Θράκης, εδώ και μισό αιώνα, 51 ολόκληρα χρόνια, πρωτοστατεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο το βορειοελλαδικό χώρο. Όπως σας είναι  γνωστό την περίοδο των Απόκρεω καθιέρωσε τις «θρακικές λαογραφικές γιορτές» ή όπως λέγεται απλούστερα το «καρναβάλι» της.

Μια περίοδο γεμάτη ζωντάνια, κέφι, χαρά και διασκέδαση και μας καλεί όλους, ντόπιους και φιλοξενούμενους να ξεχάσουμε για λίγο τις καθημερινές μας μέριμνες  και να ξεχυθούμε έξω για λίγη διασκέδαση και χαρά.

Η Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης στηρίζει ένθερμα και χαιρετίζει με τον πιο έντονο τρόπο όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί και για φέτος, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που περνούμε όλοι μας, και καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους άνδρες και γυναίκες να συμμετάσχουμε ενεργά, πρόθυμα και ζωντανά όχι μόνο ως θεατές αλλά και ως ενεργά και δρώντα πρόσωπα και μέλη των διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων και οργανώσεων σ’ όλες τις επί μέρους εκδηλώσεις, ώστε και να γευθούμε λίγο τη χαρά αλλά και να την μεταδώσουμε και στους άλλους.

 

Κώστας Ζαγναφέρης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης

Προηγούμενη Ανάρτηση

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Επόμενη Ανάρτηση

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …