4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στις 13-14 Απριλίου, στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης “Μάνος Χατζιδάκις”

Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες του είδους και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση.

Από τις 30 περίπου ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή , στη δια ζώσης ημιτελική φάση βρέθηκαν  οι 8 από όπου προέκυψαν και οι δύο μεγάλοι φιναλίστ του τελικού. Στις διαδικασίες του διαγωνισμού παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μιχάλης Τσέπελης.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 6 διαδικτυακά εργαστήρια και 2 δια ζώσης, με καθηγητές και ειδικούς στα soft skills και τις διαπραγματεύσεις.

 Συγκεκριμένα, 

  • Νικόλαος Παπαναστασόπουλος, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής επιστήμης στο Δ.Π.Θ.- Διαχείρηση Κρίσεων.
  • Γεώργιος Θερίου, Αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Δ.Π.Θ.-Public speaking
  • Σταύρος Βουρλούμης , Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών- Περί Διαπραγματεύσεων.
  • Δημήτρης Γιαννακούδης, Υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ., Υπεύθυνος του Xanthi TechLab, Co-Founder TNT- η τέχνη της Διαπραγμάτευσης.
  • Μercury Negotiation Academy,  Negotiation Skills Toolkit: οδηγός επιτυχίας απο την ΜΝΑ
  • Αντώνιος Πρίφτι, Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc, Co-Founder TNT, training- Διαχείρηση Συγκρούσεων
  • Θεράπων Φάκας, Life Coach- Ποια η διαπραγμάτευση που θα αλλάξει τη ζωή σου
  • MIMEC-Mining and Metallurgical Engineering Community- workshop για Critical Thinking-κριτική σκέψη. 

Διοργανώθηκε από το Xanthi TechLab, του Δήμου Ξάνθης και  το SDGs DUTH Hub ,UN Sustainable Development Solutions Network – Youth Initiative και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας (BICC) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους community partners μας, IEEE, EESTEC Lc Xanthi, Μercury Negotiation Academy, MIMEC-Mining and Metallurgical Engineering Community, SDG Student DUTH Hub, Best Thessaloniki, Θ.Α.Ρ.Σ.Υ.Ν., ΒΕΑΜ- Βeyond Earth Aristotle Missions. Iδιαίτερες ευχαριστίες στο ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθη , που επιμελήθηκε το μπουφέ, καθώς και το Fagi, αλλά και όλους τους εθελοντές και τους συμμετέχοντες που ήρθαν από μακριά για να κερδίσουν μια μοναδική εμπειρία. 

Προηγούμενη Ανάρτηση

Πρόγραμμα Μαθητικής Συναυλίας

Επόμενη Ανάρτηση

“Αν ήμουν βιβλίο”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …