Εκδηλώσεις

Αυγ
31
Σα
Disco party: «Disco drops vol 3» @ Νεανική Σκηνή
Αυγ 31 @ 21:00

Η ομάδα Back Stage αποτελείται από βετεράνους dj’s. Για τρίτη χρονιά αναλαμβάνουν να μας θυμίσουν αγαπημένες χορευτικές μελωδίες από τα αμαρτωλά ‘60s και τα «λουλουδάτα» ‘70s μέχρι τα φανταχτερά ‘80s και τα ποπ ‘90s. Συμμετέχουν οι dj’s της εποχής disco και όχι μόνο, που διασκέδαζαν το κοινό στα τότε θρυλικά νεανικά στέκια όπως Pegasus, Comfusio, Tango, Θάμυρις, City, Fox, Fame, Sugar, Κήπος, Teenager και άλλα. Εδώ λοιπόν η ντισκομπάλα θα γυρίσει και πάλι πάνω από την πίστα και τα πολύχρωμα φωτορυθμικά θα αναβοσβήνουν σαν τρελά στον ρυθμό της Σαμάνθα Φοξ, της Νταϊανα Ρος, του Μάικλ Τζάκσον, των Bee Gees. Μπορεί τώρα να λείπουν οι βάτες, τα λαμέ και τα μαλλιά αφάνα και η χαίτη, δεν λείπει, ωστόσο, η διάθεση.
Οργάνωση Back Stage Team

Σεπ
2
Δε
Συναυλία με τους «Eclipse», «The Rest», «Soundblast», «Fifth Dimension» @ Νεανική Σκηνή
Σεπ 2 @ 20:00

Το Μουσικό Εργαστήριο του Αγγέλου Μουρβάτη παρουσιάζει τα συγκροτήματα που δημιουργήθηκαν μέσα από το project «Δημιουργία συγκροτημάτων από μαθητές».

54524945_2223130777745697_162052122555187200_o
Σεπ
3
Τρ
Συναυλία με τους « Memento Mori», «Mouthless Dogs» @ Νεανική Σκηνή
Σεπ 3 @ 20:00

Το Μουσικό Εργαστήριο του Αγγέλου Μουρβάτη παρουσιάζει τα συγκροτήματα που δημιουργήθηκαν μέσα από το project «Δημιουργία συγκροτημάτων από μαθητές».

Σεπ
4
Τε
Συναυλία Μουσαδές Music school @ Νεανική Σκηνή
Σεπ 4 @ 20:00

Μαθητές και καθηγητές μαθαίνουν, μοιράζονται και διασκεδάζουν. Γίνονται μια μεγάλη παρέα μουσικής έτοιμη για μεγάλες συναυλίες.

ΜΟΥΣΑΔΕΣ
Σεπ
5
Πε
Ηρ-ώδειο @ Νεανική Σκηνή
Σεπ 5 @ 20:00

Η μουσική σχολή Ηρ-ώδειο, για μία ακόμη χρονιά συμμετέχει στις Γιορτές Παλιάς Πόλης. Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα.

Σεπ
6
Πα
Συναυλία με τους PFT @ Νεανική Σκηνή
Σεπ 6 @ 20:00

Οι PFT είναι ένα νεανικό μουσικό σχήμα το οποίο ξεκίνησε από μια παρέα φίλων. Η μουσική τους στηρίζεται κυρίως σε ποπ- ροκ και alternative ακούσματα και η μπάντα αποτελείται από πέντε μέλη. Την Αγγελική Τσαουσίδου στη φωνή, την Κορίνα Σαρίκου στα πλήκτρα, τον Θοδωρή Τσαουσίδη στα ντραμς, τον Βάιο Χριστοδούλου στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Φίλιππο Ρωσσίδη στο μπάσο.

Συναυλία με τους “5 Strangers” @ Νεανική Σκηνή
Σεπ 6 @ 21:00

Ένα νεανικό μουσικό σχήμα που αποτελείται, όπως φαίνεται και από το όνομα, από πέντε νέους. Τα τραγούδια τους κυρίως pop καθώς διαθέτουν και όργανα που τους επιτρέπουν να παίξουν και τζαζ (βιολί και τρομπόνι). Φωνητικά: Αλεξάνδρα Χειμαριώτη, πιάνο: Κορίνα Σαρίκου, βιολί: Παναγιώτα Μπόσκου, τρομπόνι: Νίκος Αθανασίου, ντραμς: Θανάσης Πελέκης.

Close Menu