Εκδηλώσεις

Δεκ
13
Πα
Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου «Στηρίζω» @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Δεκ 13 @ 18:00

Η γιορτή θα περιλαμβάνει σαρανταπεντάλεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων Ice Age: A Mammoth Christmas (Η εποχή των παγετώνων: το μαμούθ των Χριστουγέννων. Μεταγλωττισμένο). Ζωντανή μουσική και χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης με χριστουγεννιάτικα κεράσματα. Κάλαντα από τα παιδιά του συλλόγου «Στηρίζω» και δωράκια που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης για να μπουν όλοι χαρούμενοι στο κλίμα της πιο όμορφης γιορτής της αγάπης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όσοι έρθετε μπορείτε να φέρετε τρόφιμα ή προϊόντα πρώτης ανάγκης (όπως κάθε χρόνο, μαζεύουμε για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη).

Δεκ
14
Σα
Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη και ο Βυζαντινός Άϊ Βασίλης @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Δεκ 14 @ 18:00

Ο σκηνοθέτης και καραγκιοζοπαίχτης Γιάννης Βουλτσίδης και η σκηνογράφος και μουσικός Γεωργία Γιαννοπούλου παρουσιάζουν ένα καινούργιο έργο. Με ζωηρό και στοχαστικό τρόπο περνάει στους μικρούς και στους μεγάλους μας φίλους το πνεύμα του δικού μας Καππαδόκα Άϊ Βασίλη, το μήνυμα του να δίνουμε σημασία στα αισθήματα και όχι στα χρήματα. Στην παράσταση συνδυάζονται αρμονικά αφήγηση, ζωντανό θέατρο, θέατρο σκιών και μουσική επί σκηνής με σαντούρι, ταμπουρά και τραγούδι.

Δεκ
15
Κυ
Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Δεκ 15 @ 12:30

Ο σκηνοθέτης και καραγκιοζοπαίχτης Γιάννης Βουλτσίδης και η σκηνογράφος και μουσικός Γεωργία Γιαννοπούλου παρουσιάζουν μία «χορταστική» παράσταση θεάτρου σκιών, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί διαδραστική εκδήλωση με τα παιδιά.

Δεκ
16
Δε
4ο Ξάνθειο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών και Ορχηστρών @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Δεκ 16 @ 18:30

Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης διοργανώνουν το 4ο Ξάνθειο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών και Ορχηστρών. Μια χριστουγεννιάτικη μουσική γιορτή των Σχολείων της πόλης μας διανθισμένη με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την Ελλάδα κι απ’ όλο τον κόσμο.

Συμμετέχουν το 9ο Νηπιαγωγείο και τα Δημοτικά Σχολεία: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10 ο, 11ο, 12ο, 13ο, 14ο, 15ο και 20ο.

Δεκ
19
Πε
Συναυλία Μουσικού Σχολείου Ξάνθης @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Δεκ 19 @ 20:00

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης μας ξεναγεί σ’ ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι γεμάτο μελωδία, ανθρωπιά και συγκίνηση.

Δεκ
20
Πα
Το δώρο της Παπλωματούς @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Δεκ 20 @ 11:00

H μουσικοθεατρική παράσταση «Το δώρο της Παπλωματούς» από το 1ο Λύκειο (τμήματα Α2 και Α4) και το Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία.

 

Close Menu