Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης – Thrace Negotiations Tournament

 

 

Ο 1ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.  Μετά τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης διεξαγωγής του, το Τ.Ν.Τ. επιστρέφει για φοιτητές, νέους επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς το 2022.

Το ΤΝΤ αποσκοπεί στο να δώσει, στους συμμετέχοντές του, μια πλήρη εμπειρία στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, μέσα από διαδραστικά σενάρια και ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να επιτύχουν την επιθυμητή συμφωνία.

Διοργανώνεται από το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το SDGs DUTH Hub ,UN Sustainable Development Solutions Network – Youth Initiative και το Mindspace Xanthi.

Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες του είδους και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση συγκρούσεων.

Φέτος όμως, θα πάμε ένα βήμα παρακάτω, φέρνοντας κάτι απόλυτα νέο για τα δεδομένα των διαγωνισμών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα. 

Προσπαθώντας να εξελίξουμε τον διαγωνισμό μας, σας παρουσιάζουμε έναν πρωτότυπο αλγόριθμο – αν και πειραματικά – που θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια του φετινού “Thrace Negotiations Tournament”.

Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος, μέσω μιας κάμερας θα αναλύει τις εκφράσεις των διαγωνιζομένων δίνοντας έτσι μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Φάσεις του διαγωνισμού: 

Ο διαγωνισμός αποτελείται αρχικά από τη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσης, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές της διαπραγμάτευσης, της διαχείρισης συγκρούσεων και της συμφωνίας.

Στην επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν 3 γύροι, κατά τους οποίους οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε ομάδες θα εξασκηθούν σε πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης και έχοντας ο καθένας το δικό του ρόλο, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν σύγχρονα προβλήματα. 

 Αν το επιτρέψουν τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα και μέτρα κατά της νόσου “Covid-19”, η θεωρητική εκπαίδευση και οι πρώτοι 2 γύροι θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποσταστάσεως, ενώ ο τρίτος γύρος, ο τελικός, θα διεξαχθεί δια ζώσης.

 

Ενδεικτικά ο διαγωνισμός προγραμματίζεται ως εξής :

Φάση εκπαίδευσης : 19 Mαρτίου

1η προκριματική φάση : 26 -27 Μαρτίου

2η προκριματική φάση: 2-3 Απριλίου 

Τελική φάση : 9-10 Απριλίου 

 

Συμμετοχή στη φόρμα

Προηγούμενη Ανάρτηση

Επείγουσα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή 11.02.2022 και ώρα 15:00 μέσω τηλεδιάσκεψης

Επόμενη Ανάρτηση

Συναυλία Αφοί Τσαχουρίδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …