Μικρός Κλέφτης & Tsaki

Hip Hop Live

Ο ΠΑΣ Αντίκας στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2023 διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις στην αυλή του συλλόγου με συναυλίες, dj set, stand up comedy, συνοδευόμενες με δροσερά cocktail, ποτά και παγωμένες μπίρες .

Κάποιες εκδηλώσεις από αυτές διοργανώνονται σε συνεργασία με άλλες συλλογικότητες όπως με το Σύλλογο Φίλων Τέχνης και Αθλητισμού «ARTEMEIΣ», τους  @funkiefreaks αλλά φυσικά και με τις αγαπημένες και γνωστές ομάδες πλέον στη περιοχή μας και όχι μόνο την @electroniccommunity και την @north_full_face_entertainment.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε.

Ετικέτες:

Ημερομηνία

Δευτέρα 04-09-2023
Ολοκληρώθηκε!

Ώρα

21:00

Cost

€12.00
Κατηγορία
Π.Α.Σ. «Αντίκας»

Οργανωτής

Π.Α.Σ. «Αντίκας»
Email
pasantikas@gmail.com

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2016, από ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, κοινή κουλτούρα καθώς και σχέση αλληλεγγύης μεταξύ τους. Από τον Μάρτιο του 2017 στεγάζεται στην οδό Χασιρτζόγλου 8 σε ένα διατηρητέο κτήριο στη παλιά πόλη Ξάνθης το οποίο μισθώνεται και στο οποίο έχουν γίνει αρκετές εργασίες από τα μέλη του συλλόγου εθελοντικά με σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας ομορφιάς του καθώς και την φιλοξενία δράσεων- εκθέσεων πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου. Στην έως σήμερα διαδρομή του έχει ήδη πραγματοποιήσει διάφορα φεστιβάλ και άλλες πολλές δράσεις με κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσημο. Ο σύλλογος βασίζεται στη λογική της αυτοοργάνωσης τη συνδιαμόρφωσης και της ισότητας μεταξύ των μελών. Οποιοσδήποτε λοιπόν θέλει να συμμετέχει στο σύλλογο ανεξαρτήτως φύλου, εθνικής προέλευσης θρησκείας και κοινωνικής κατάστασης πρέπει να σέβεται και να προάγει τις παραπάνω αξίες ενεργά. Η γενική συνέλευση αποτελεί το μοναδικό όργανο λειτουργίας και λήψης αποφάσεων ως προς τα ζητήματα που αφορούν το σύλλογο.