Εργαστήριο χορού Lindy Hop και Swing party

Το Lindy Hop είναι ένας αφροαμερικάνικος, κοινωνικός χορός (χορός με ζευγάρια) που χορεύεται σε μουσική swing jazz και βασίζεται στην ελεύθερη έκφραση του κάθε χορευτή αλλά και την καλή επικοινωνία και συνεργασία τους. Γνώρισε την άνθησή του στην διάρκεια του μεσοπολέμου (1920-1940), στο Harlem της Νέας Υόρκης και έκτοτε έχει διαδοθεί σε όλες τις άκρες του πλανήτη! Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυσικής κατάστασης.

Γνωρίστε το Lindy Hop με ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα χορού! Μετά το μάθημα θα ακολουθήσει swing party (swingfloor)! Σας περιμένουμε όλους!

Υπεύθυνοι εργαστηρίου: Αλεξάνδρα Βράνου, τηλ.6940649779 και Αναστασία Κοτσίνα, τηλ. 6955280170.Οργάνωση: ΦΕΞ – Εργαστήρι Lindy Hop [Swing].

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε.

Ετικέτες:

Ημερομηνία

Κυριακή 03-09-2023
Ολοκληρώθηκε!

Ώρα

20:00
Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης

Οργανωτής

Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης
Email
fexanthis@gmail.com

Ο παλαιότερος και πολυπληθέστερος πολιτιστικός φορέας της περιοχής μας, προσφέρει εδώ και επτά δεκαετίες μια ιδιαίτερη γεύση πολιτισμού. Στόχος της είναι να ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Να καλύπτει με υψηλή αισθητική τις απαιτήσεις των κατοίκων για εκδηλώσεις. Να φροντίζει τη διατήρηση της παράδοσής μας και τη διάδοση της νεότερης ιστορίας με υποδομές, αξιοπιστία και επιστημονικό υπόβαθρο. Αποκατέστησε και συντηρεί τρία από τα ωραιότερα κτίρια της Ξάνθης, όπου στεγάζει και τις περισσότερες από τις δραστηριότητές της. Απευθύνεται πρώτα σ’ αυτούς που γνωρίζουν ελάχιστα. Σ’ όσους γνωρίζουν περισσότερα … και τελευταία, σε όσους γνωρίζουν πολλά και ενδιαφέρονται ειδικά… Απευθύνεται στο νου και την καρδιά της τοπικής κοινωνίας και προσωπικά στον καθένα μας καθώς και στους επισκέπτες της πόλης μέσω του Μουσείου.