«Καμπούμ… και φύγαμε»

Οι σκέψεις παλεύουν να μπουν σε σειρά. Οι μαθητές του Δ1 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης γράφουν, σβήνουν, ξαναγράφουν και ολοένα τα μολύβια τους γίνονται «μικρά». Θέλουν να σας συστήσουν τον διάσημο επιστήμονα κ. Απιθανόπουλο και να αναπτύξουν τη θεωρία του για τα παράλληλα σύμπαντα μέσα από ευφάνταστα παιχνίδια. Μη χάσετε την ευκαιρία λοιπόν. Καμπούμ και σπεύστε να πιάσετε θέση στην ωραιότερη αυλή της παλιάς πόλης. Η εκπαιδευτικός Σοφία Παπαδοπούλου, οι μαθητές της και η συγγραφέας Δήμητρα Πυργελή θα σας περιμένουν για να λύσετε τους γρίφους της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Ελάτε και δεν θα το μετανιώσετε!

Οι μαθητικές συγγραφικές ομάδες των προγραμμάτων βιβλιοδεσμοί παρουσιάζουν το βιβλίο Καμπούμ…και φύγαμε το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ευφυές και τα έσοδα διατίθενται στη Φλόγα. Οργάνωση: ΦΕΞ – Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης – βιβλιοπωλείο Πυργελή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε.

Ετικέτες:

Ημερομηνία

Τετάρτη 06-09-2023
Ολοκληρώθηκε!

Ώρα

19:00
Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης

Οργανωτής

Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης
Email
fexanthis@gmail.com

Ο παλαιότερος και πολυπληθέστερος πολιτιστικός φορέας της περιοχής μας, προσφέρει εδώ και επτά δεκαετίες μια ιδιαίτερη γεύση πολιτισμού. Στόχος της είναι να ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Να καλύπτει με υψηλή αισθητική τις απαιτήσεις των κατοίκων για εκδηλώσεις. Να φροντίζει τη διατήρηση της παράδοσής μας και τη διάδοση της νεότερης ιστορίας με υποδομές, αξιοπιστία και επιστημονικό υπόβαθρο. Αποκατέστησε και συντηρεί τρία από τα ωραιότερα κτίρια της Ξάνθης, όπου στεγάζει και τις περισσότερες από τις δραστηριότητές της. Απευθύνεται πρώτα σ’ αυτούς που γνωρίζουν ελάχιστα. Σ’ όσους γνωρίζουν περισσότερα … και τελευταία, σε όσους γνωρίζουν πολλά και ενδιαφέρονται ειδικά… Απευθύνεται στο νου και την καρδιά της τοπικής κοινωνίας και προσωπικά στον καθένα μας καθώς και στους επισκέπτες της πόλης μέσω του Μουσείου.