Παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι με το μουσικό σχήμα «Πλατάνου»

Κάθε Σεπτέμβρη παίρνουμε τα όργανα και στήνουμε το κέφι μας γύρω από τον πλάτανο στην πλατεία Ματσίνη. Το σχήμα «Πλατάνου» και οι «Βίστωνες» σας βλέπουν κάθε χρόνο να μεγαλώνετε μαζί μας με τα γέλια και τις αγκαλιές σας, με τους έρωτες και τις ζωηρές ματιές σας. Θα είμαστε και φέτος εκεί και θα σας περιμένουμε σένιοι και κουρδισμένοι.

Το Σχήμα «Πλατάνου» είναι μια ορχήστρα ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού που δραστηριοποιείται στη μουσική σκηνή της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής. Συμμετέχει στις Γιορτές Παλιάς Πόλης από το 1998, καθώς και σε λαϊκές γιορτές και μουσικές συνάξεις, απ’ όπου έχουν περάσει πολλοί και αγαπημένοι φίλοι μουσικοί, που ο καθένας και η καθεμιά τους έδωσαν το στίγμα, το κέφι και την αγάπη τους στο κάθε μας γλέντι.

Το σχήμα «Πλατάνου» είναι οι: Φώτης Αρναούτογλου (μπουζούκι, τραγούδι), Δημήτρης Διαμαντίδης (κιθάρα, τραγούδι), Ευγενία Gaidi Πανταζόγλου (κλαρίνο, γκάιντα, τραγούδι), Χρύσα Παπαδοπούλου (τραγούδι), Γιάννης Πανταζόγλου (ακορντεόν, τραγούδι), Κώστας Γεωργαντζόγλου (κοντραμπάσο) και Γιώργος Παναηλίδης (κρουστά).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε.

Ετικέτες:

Ημερομηνία

Σάββατο 02-09-2023
Ολοκληρώθηκε!

Ώρα

21:00

Τοποθεσία

Στέκι συλλόγου Βίστωνες
Πλατεία Ματσίνη
Βίστωνες

Οργανωτής

Βίστωνες
Email
vistonesxanthi@gmail.com