Συναυλία Underhill West

Tο κορυφαίο αμερικάνικο περιοδικό Billboard Music World (NYC) τους χαρακτήρισε φέτος ως «έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους και ανερχόμενους ανεξάρτητους καλλιτέχνες εκεί έξω, φέρνοντας κάτι πρωτότυπο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, έναν ζωντανό ήχο βασισμένο στην κλασική ποπ με μια μοντέρνα ανατροπή…» και ως «… ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο από την Ελλάδα, έτοιμο να κατακτήσουν τον κόσμο!», ενώ ακολούθησε πλήθος δημοσιευμάτων, συνεντεύξεων και διθυραμβικών κριτικών από εγχώρια, αμερικάνικα, βρετανικά, βραζιλιάνικα και αυστραλιανά μουσικά περιοδικά ενόψει της κυκλοφορίας του τελευταίου τους album «Mission».

Οι δικοί μας Underhill West, έχοντας διανύσει μία πολύ σημαντική χρονιά στην πορεία τους γεμάτη επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, έχοντας βραβευτεί τον περασμένο Μάρτιο από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την πολιτιστική τους συνεισφορά και την διάδοση της πόλης μας σε όλη τη χώρα μέσω της μουσικής τους, σας προσκαλούν στην κεντρική σκηνή της πλατείας Μητροπόλεως για να μοιραστούν μαζί σας τα σημαντικότερα κομμάτια τους σε ύφος indie pop, dance και hip hop, αλλά και έξυπνα επιλεγμένες ποπ επιτυχίες όλων των δεκαετιών της παγκόσμιας μουσικής συνθέτοντας μία άκρως διασκεδαστική συναυλία με σκοπό να περάσετε όλοι όμορφα.

Μουσικοί: Μιχάλης Χατζόπουλος (φωνή, ηλ. κιθάρα). Τάσος Αβραμίδης (τύμπανα, programming, φωνητικά). Επαμεινώνδας Τσότσος (ηλ. μπάσο). 200

www.underhillwest.com

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε.

Ετικέτες:

Ημερομηνία

Δευτέρα 04-09-2023
Ολοκληρώθηκε!

Ώρα

22:00

Τοποθεσία

Πλατεία Μητροπόλεως
Πλατεία Μητροπόλεως, Παλιά Πόλη
Κατηγορία
Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Οργανωτής

Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Phone
2541067065
Email
ekdiloseis@cityofxanthi.gr