Χαιρετισμός Δημάρχου Ξάνθης

dimarxopoulos_largeΠάμε Ξάνθη. Πάμε Γιορτές Παλιάς Πόλης. Να ομορφύνουμε τις τελευταίες καλοκαιρινές νύχτες, να ζήσουμε μια διαφορετική εμπειρία και μια πνοή αισιοδοξίας και χαράς!
Πάμε να σιγοτραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε παραστάσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό και να ζήσουμε όλοι  τη μαγεία του αποπνέουν οι γιορτές. Ας ξεχάσουμε για λίγο κάθε σκοτούρα, κάθε έννοια και ας διασκεδάσουμε.
Εγγύηση για όλα αυτά, οι φιλόξενοι κάτοικοι της Ξάνθης, που παραμένουν πιστοί στην ιστορία που κουβαλάει στις πλάτες της αυτή η γη. Είναι ανοιχτοί σε κάθε τι νέο και δημιουργικό, σε αξίες και ιδανικά, στην αξιοζήλευτη και πραγματικά παραδεισένια φύση της, στα ήθη και στα έθιμα και τόσα άλλα.
Όλοι εδώ. Στην Ξάνθη, που στα δύσκολα μα και στα όμορφα οι άνθρωποί της ξέρουνε να κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου, να συσπειρώνονται  και να συνεργάζονται, γιατί η αγάπη τους για τον τόπο ξεπερνά κάθε εμπόδιο και ενώνει.
Εδώ στην Ξάνθη, η φλόγα της μνήμης κατά της λήθης παραμένει άσβεστη, γι’ αυτό είναι και ευλογημένος τόπος. Αυτή η φλόγα, με τις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου Ξάνθης, του Κέντρου Πολιτισμού, αλλά και των πολιτιστικών συλλόγων, των εθελοντών και των Ξανθιωτών είναι που φέρνει ένα μοναδικό, δημιουργικό πολιτισμικό αποτέλεσμα και μια ιδιαίτερη εκτίμηση.
Πάμε Ξάνθη για να περπατήσουμε τα σοκάκια της παλιάς πόλης μας και να τραγουδήσουμε στα καλντερίμια της την ίδια την ζωή, την αγάπη και την αισιοδοξία, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της, πάμε για να ζήσουμε στιγμές μοναδικές.
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

Προηγούμενη Ανάρτηση

“S.T.E.A.M. Yourself withFLL ”

Επόμενη Ανάρτηση

Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργου Παυλίδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …