Έτος ίδρυσης 2019

Ξάνθη

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

“ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”

Ο μορφωτικός πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος με την επωνυμία «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ-NEW GENERATION», ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2019 στην Ξάνθη από μια ομάδα φίλων με κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς προβληματισμούς και σχέση αλληλεγγύης να τους διακατέχει.

Η ιδέα δημιουργίας του συλλόγου ξεκίνησε από την διαπίστωση ανάγκης της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας που νιώθει και θέλει ο άνθρωπος στην σημερινή εποχή. Στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε, βασικός σκοπός και στόχος του συλλόγου είναι η ηθική εξύψωση των νέων που έχουν έφεση για άθληση, η ανάπτυξη του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης μεταξύ τους. Η «ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» στον τόπο μας, αλλά και σε ευπαθείς περιοχές που καθημερινά ψάχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Σε ένα πλαίσιο δράσεων στο οποίο έχουν προγραμματιστεί αθλητικές εκδηλώσεις – αθλητικές ομάδες, προγράμματα εκγύμνασης, ημερίδες ενημερώσεων, εθελοντικά προγράμματα διαφόρων επιλογών αλλά και μορφωτικά σεμινάρια με δυνατότητα εκδρομών σε συνεργασία με διαφόρους φορείς και συλλόγους ώστε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες μάθησης, εκπαίδευσης αλλά και κοινωνικοποίησης.

Εν τέλει βλέποντας την πλούσια κληρονομιά του τόπου μας, έχει ως στόχο να συμβάλει στα πολιτιστικά δρώμενα. Με κέφι, όρεξη και διασκέδαση, ο σύλλογος μας θα έχει ενεργή συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και στους θεσμούς της Ξάνθης, όπως είναι οι ΘΡΑΚΙΚΕΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ, το ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ και τις ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.

Συμμετοχή στο Ξανθιώτικο καρναβάλι

#INSTAGRAMERS image

2020 - #INSTAGRAMERS

Στοιχεία επικοινωνίας

Μορφωτικός πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ"

Τσιμισκή 34, ΤΚ 67131

Ξάνθη

6972244218 - 6977042950

Close Menu