Μπάνερ εκδήλωσης Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Συναυλία Αφοί Τσαχουρίδη

«Απόκριες με τα αδέλφια της καρδιάς μας!»

Με πολλά κρυμμένα μεράκια και με το πάθος και την ποιότητα που τους χαρακτηρίζουν, τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα στον κόσμο που ψάχνει ξανά τη μυρωδιά της μουσικής ανάτασης και της ψυχαγωγίας.

Από το παλιό στο καινούριο και από το άγνωστο στο γνωστό οι αδελφοί Τσαχουρίδη και η δωδεκαμελής ορχήστρα τους, επικοινωνούν μοναδικά με το κοινό, ξεδιπλώνοντας  μνήμες και ξεκλειδώνοντας καρδιές… Μια βραδιά όπως ταιριάζει στην Ξανθιώτικη Αποκριά!

Γενική είσοδος 5€. Εισιτήρια από:Οι πόρτες στο αθλητικό κέντρο “Φίλιππος Αμοιρίδης” ανοίγουν στις 16:00 για την διευκόλυνση της ροής.Η είσοδος των θεατών σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα θα γίνει υποχρεωτικά με την επίδειξη:Α) πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9, ήΒ) πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.Γ) Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9. (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 8681/11.02.2022 (ΦΕΚ 607/Β/12.02.2022)Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο είναι υποχρεωτική.

Προηγούμενη Ανάρτηση

Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης – Thrace Negotiations Tournament

Επόμενη Ανάρτηση

Συναυλία Onirama και Goin’ Through

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …