ΤHRACE NEGOTIATION TOURNAMENT 2024

  ΤHRACE NEGOTIATION TOURNAMENT 2024

Ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι γεγονός και θα διεξαχθεί 13-14 Απριλίου. Μετά τον τρίτο χρόνο επιτυχημένης διεξαγωγής του, το ΤΝΤ επιστρέφει για νέους, φοιτητές και επαγγελματίες το 2024.

Το ΤΝΤ αποσκοπεί στο να δώσει, στους συμμετέχοντες του, μια πλήρη εμπειρία στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, μέσα από διαδραστικά σενάρια και ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να επιτύχουν την επιθυμητή συμφωνία.

Διοργανώνεται από το Xanthi TechLab, του Δήμου Ξάνθης  και  το SDGs DUTH Hub ,UN Sustainable Development Solutions Network – Youth Initiative και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας (BICC) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης .

Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες του είδους και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση.

OI ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός αποτελείται αρχικά από τη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσης, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές της διαπραγμάτευσης, της διαχείρισης συγκρούσεων και της συμφωνίας.

Στην επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν 2 γύροι, κατά τους οποίους οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε ομάδες θα εξασκηθούν σε πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης και έχοντας ο καθένας το δικό του ρόλο, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν σύγχρονα προβλήματα.

Η θεωρητική εκπαίδευση και οι πρώτοι 2 γύροι θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως, η τελική φάση θα διεξαχθεί δια ζώσης.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΩΣ ΕΞΗΣ:

30-31 Μαρτίου: Πρώτος γύρος εξ αποστάσεως

6-7 Απριλίου: Δεύτερος γύρος εξ αποστάσεως

13-14 Απριλίου: Ημιτελικός και Τελικός δια ζώσης στην πόλη της Ξάνθης

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Προηγούμενη Ανάρτηση

FLL Xanthi – Περιφερειακός Διαγωνισμός Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Επόμενη Ανάρτηση

Εμπλουτισμός Συλλογών Δημόσιων και Δημοτικών βιβλιοθηκών F. L. -ΚΙΚΠΕΠερισσότερα βιβλία, περισσότεροι αναγνώστες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …