Συναυλία Onirama και Goin’ Through

19:00 Goin’ Through

Πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό, ξαναβρίσκονται κι αυτές τις Απόκριες δίπλα στους φίλους του συγκροτήματος, αλλά και της μουσικής γενικότερα. Μαζί με τον Νivo στη σκηνή ο Ισορροπιστής από τους «Νέβμα».

20:30 Onirama

Το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη συνεχίζει να δημιουργεί πυρηνικό κοινό με τις εμφανίσεις του με βασικό συστατικό την ανεξάντλητη κι εντυπωσιακή του ενέργεια. Ενώνουν παλμό, χρώματα και ρυθμό δημιουργώντας μοναδικές βραδιές και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά.

Γενική είσοδος 3€. Εισιτήρια από:Οι πόρτες στο αθλητικό κέντρο “Φίλιππος Αμοιρίδης” ανοίγουν στις 16:00 για την διευκόλυνση της ροής.Η είσοδος των θεατών σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα θα γίνει υποχρεωτικά με την επίδειξη:Α) πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9, ήΒ) πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.Γ) Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9. (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 8681/11.02.2022 (ΦΕΚ 607/Β/12.02.2022)Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο είναι υποχρεωτική.

Προηγούμενη Ανάρτηση

Συναυλία Αφοί Τσαχουρίδη

Επόμενη Ανάρτηση

Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης First Lego League Xanthi

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …