Ενημέρωση για τους τρόπους δανεισμού βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

   Η  Βιβλιοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και θέλοντας να συμπαρασταθεί στο αναγνωστικό της κοινό ώστε να μη στερηθεί το διάβασμα και τη χαρά της ανάγνωσης, προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν το δανεισμό των βιβλίων για τα οποία ενδιαφέρονται, καλώντας στο τηλέφωνο:

 25410 22415 (εσωτ. 1) Βιβλιοθήκη Ενηλίκων 

 25410 22415 (εσωτ. 2) Παιδική Βιβλιοθήκη  

  1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: biblio.kentropolitismouxanthis@gmail.com.
  1. Κλείνοντας τηλεφωνικό ραντεβού θα μπορείτε να επιστρέφετε και να παραλαμβάνετε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν, στην είσοδο της Βιβλιοθήκης καθημερινά, Δευτέρα- Παρασκευή: 7.00π.μ. – 15.00μ.μ.

Επιπρόσθετα σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο Σπίτι Ξάνθης» του Κέντρου  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης, δίνεται η δυνατότητα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και στις ευπαθείς ομάδες, που αδυνατούν να επισκεφτούν την Βιβλιοθήκη μας, να δανειστούν αλλά και να επιστρέψουν τα βιβλία που θέλουν στη Βιβλιοθήκη. Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο της  Βιβλιοθήκης  25410 22415 (εσωτ. 1).

Ενημερώνουμε το κοινό μας ότι η  Βιβλιοθήκη λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας του προσωπικού και του κοινού της, καθώς όλα τα βιβλία θα παραδίδονται με όλες τις προφυλάξεις για τη νόσο covid-19 (μάσκα, γάντια, αντισηπτικό).  Όλα τα δανειζόμενα βιβλία με την επιστροφή τους στη Βιβλιοθήκη, κρατούνται σε καραντίνα σε ξεχωριστό χώρο για 72 ώρες.

Η παραλαβή γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο μετά από  σχετική ενημέρωση με τη Βιβλιοθήκη και ΜΟΝΟ με προγραμματισμένο ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.

Για να  δανειστείτε  βιβλία χρειάζεται  να έχετε κάρτα μέλους, εάν δεν διαθέτετε τότε θα χρειαστεί πρώτα να ζητήσετε την έκδοσή της, είτε δίνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία τηλεφωνικά, είτε στέλνοντας στο e-mail της Βιβλιοθήκης τα στοιχεία σας και την ταυτότητά σας, κατόπιν συνεννοήσεως με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να δανειστεί μέχρι τρία αντίτυπα, για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε  με τη Βιβλιοθήκη τις εργάσιμες ημέρες, στα τηλέφωνα: 

25410 22415 (εσωτ.1) και 25410 24542 (εσωτ. 2) από 7:00π.μ. έως 15:00μ.μ.

                      

Προηγούμενη Ανάρτηση

“Η ρομποτική και οι εφαρμογές της”

Επόμενη Ανάρτηση

Expert hacks to negotiate like a pro

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης …